Skip to content

Blindsmaking

Blindsmaking

Vi har laget en enkel og morsom blindsmakingstest der man kan være alt fra en person til et stort selskap. Man får da teste ulike typer musserende opp mot hverandre (champagne, cremant, prosecco og cava). Forsøk å finne ut hva som er hva, eller bare ha det gøy og sett dine egne karakterer på hva du liker best. Man får utdelt et skjema og fire glass per person. Rekkefølgen på hvor glassene står er tilfeldig hver gang, så det går fint å ta testen flere ganger. Du fyller ut skjema og setter karakterer etter eget ønske. Når man er ferdig gir man beskjed til servitøren, og vi kommer da med fasit.
Vi har også mulighet for blindtesting av andre sorter og tema, som rødvin, hvitvin og spesifikke sorter av musserende. Selskap der vi benytter hele flasker, eller setter igjen flaskene på bordet, vil vi kunne ha hele menyen som utvalg etter deres ønske.

Cocktailkurs

Ved kapasitet tilbyr vi gjerne cocktailkurs for deg og dine venner. Ettersom vi er over gjennomsnittet begeistret for bobler, lager vi flere gode cocktails basert på bobler, men også velkjente klassikere, moderne klassikere og våre helt egne signaturcocktails.Ta kontakt med oss, eventuelt med spesifikke ønsker, så legger vi en plan.

Vinkurs

Vinkurs

På forespørsel tilbyr vi vinkurs og -smakinger. Ulike temaer kan tilpasses din gruppe. Fra vår meny kan du velge mellom mer enn 60 champagner, samt mange andre musserende viner i alle prisklasser, samt et godt utvalg av andre viner. Vi ble blant annet nominert, blant noen titalls restauranter, til Norges beste ”lille” vinkart i 2019 av Norsk Vinkelnerforening og Kapital. Ta kontakt med oss, eventuelt med spesifikke ønsker, så legger vi en plan.